top of page

Futureproof Leadership

Ontdek hier hoe drie modules jouw leven veranderen

IMG-0232_edited.jpg

Authentiek Leiderschap

Onze reis begint in het authentieke klooster van de paters Karmelieten te Gent, de ideale plek om het stil te maken en in contact te komen met je diepste zelf. Wie ben ik? Wie ben ik echt? Hoe creëer ik rust in mezelf? Wat zijn mijn waarden? Hoe leef ik vanuit mijn waarden?  Je verwerft technieken om tot rust te komen en inzicht te krijgen in je gewoontepatronen, conditioneringen, innerlijke demonen en talenten. Je gebruikt biofeedback, mindfulness based stress reduction en de kracht van stilte om bij jezelf de groeimotor aan te zwengelen. Zo kom je opnieuw in contact met je authentieke kracht. Je krijgt meer werkgeluk en zelfvertrouwen.

Scherm­afbeelding 2023-03-05 om 14.17.19.png

Daadkrachtig en Verbindend Leiderschap

In het Zuid-Franse Gers gaan we in deze module aan de slag met de thema's groepsdynamica, visionair en coachend leiderschap. Vanuit jouw eigen authentieke waarden en een duidelijke visie ga je aan de slag om in optimale condities de kracht van een team te bundelen. Centraal staat de vraag hoe je mensgerichtheid en taakgerichtheid met elkaar kunt verbinden. Dit doe je psychologische veiligheid te garanderen en gebruik te maken van diverse tools zoals Deep Democracy, Lencioni, Leary, 360° feebdack en Fry. Hier transformeren de deelnemers van het leiderschapsprogramma naar een krachtige en veilige intervisiegroep.  

Reg_Leadership_LR.jpg

Holistisch Leadership

In onze laatste module staat holistisch en ecologisch leiderschap centraal. Geen betere leermeester dan de natuur. We gebruiken de zee, de wind, de zon, de mensen aan boord als onze leraren. We ontdekken hoe alles met alles verbonden is, hoe de natuurkrachten inspelen op elkaar. We leren hoe systemen, mensen en de omgeving te lezen. We gaan op zoek naar plekken waar het in en rondom onszelf vast zit (stuck) en onderzoeken wat nodig is in het systeem om het opnieuw vloeiend te maken. Hoe werken deze wetmatigheden in je leven, en hoe voel je ze in je lichaam. Je lichaam herbeleven en opnieuw voelen, door middel van o.a. ervaringsgerichte oefening, awareness based system change, theory U, lichaamswerk, dialoogmethode, deep democracy, journaling, Tai Chi en andere energetische oefeningen, …

bottom of page